Diensten

Een team van ervaren specialisten staat bij Martinussen Motorsport klaar om uw Porsche in topconditie te houden.

Wij weten als geen ander dat een Porsche geen gewone auto is maar veel aandacht verdient zodat u er maximaal van kunt genieten. Wij starten met een uitgebreide check van uw auto en overleggen met u welke werkzaamheden wij uitvoeren.

De werkzaamheden worden uitgevoerd volgens onze hoge kwaliteitseisen. Na de werkzaamheden vindt een eindinspectie plaats en u kunt weer vele plezierige en veilige kilometers maken.

Maak een afspraak met Martinussen Motorsport

Martinussen Motorsport is opgericht door Ken Martinussen. Op zeer jonge leeftijd was hij al gefascineerd van snelle auto’s. Op de vraag wat hij later wilde worden gaf hij een resoluut antwoord: “Porsche tester”. 

Service & onderhoud

Ons team staat klaar voor regulier onderhoud aan uw Porsche of sportwagen. Het is verstandig om de service interval van uw auto aan te houden en tijdig onderhoud te plannen. Wij maken gebruik van originele onderdelen en werken volgens strikte kwaliteitsnormen. Ook het vervangen van banden en het uitlijnen verzorgen wij tot in de puntjes.

Reparatie & Revisie

Grote of kleine reparatie? Martinussen Motorsport is gespecialiseerd in het repareren van alle Porsche modellen. Voor het reviseren van motoren en versnellingsbakken werken wij (in huis) samen met Manuel Pelzer Sportwagenspecialist.

Optimaliseren

Een Porsche is bij uitstek een sportieve auto. Wilt u echter net wat verder gaan dan de fabrieksspecificatie? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van de techniek, tot aan het in- en exterieur, wij maken het graag race-waardig!